Syltede æg

Jeg har længe godt kunne tænke mig, at prøve, at lave syltede ikke, men hver gang jeg har googlet det, så har opskrifterne været lidt for komplicerede. Jeg tror, at det var fordi, jeg blev forvirret over, at jeg også faldt over nogle opskrifter med solæg, som er en sønderjysk ret. Jeg fandt også nogle opskrifter  med æg, der skal lægge i te med skal. Det kunne jeg faktisk godt tænke mig at prøve, men én ting af gangen. Nå, men jeg har så lige fundet denne opskrift på syltede æg, hvor der skal bruges eddike: Syltede æg (pickled eggs) Og det lød så let, at det ville jeg prøve. Og det fede ved den opskrift er, at man skal bruge hvid eddike, og så tilsætter man selv krydderier,  grøntsager og andre smagsgivere. Så jeg puttede noget løg i og peberkorn og noget rødbedelage fra nogle rødbeder, som min mor har syltet. Og her er resultatet: